با این روند ، من می دیدیم که اعتماد او به من بالا تر می رود . او خودش متوجه شد یک زن جذاب است و داشتن مو هایی که دیگران در مورد آن نظر دهند و جذب آن شوند برای او کاملا مفید است به شرط این که نزد آرایشگری رفته باشد که آموزش آرایشگری را به خوبی فرا گرفته باشد . به یاد دارم که او را تشویق کردم ؛ بله به او گفتم که باید برود و دامن چرم نوک مدادی که در مجله دیده بود را بخرد . پنج سال بعد او را همراه یک مرد جدید فوق العاده در زندگیش دیدم . سبک مو هایش اسپرت شده بود و شگفت انگیز به نظر می رسید . او از من بابت همراهی وی در مرحله تحول تشکر کرد و باعث گریه هر دوی ما شد . این یک حس شگفت انگیز است که جلب رضایت وی و این که او به من اعتماد کرد باعث شد شخصیت جدیدی از او شکل بگیرد . قدرت آموزش آرایشگری را دست کم نگیرید ! با آرایشگری می توانید انسان ها را عوض کنید .

من راز نگه دار خوبی نیز هستم . من باور دارم دلیل این که مردم راز هایشان را به من می گویند این است که من خیلی زیاد آن فرد را نمی شناسم . اکثر اوقات دلیل این که آن ها راز هایشان را به من می گویند این است که فرد دیگری در زندگیشان نیست که با او صحبت کنند و صندلی من برای آن ها امن است . شما به عنوان آرایشگری که دوره ی آموزش آرایشگری را گذرانده قسم می خورید که باید اسرار مردم را نزد خود نگه دارید . من مطمئن هستم تنها کسی که بیشتر از آرایشگر راز مردم را می داند مسئول پذیرشی است که در سالن زیبایی حضور دارد . شاید او هیچ کدام از دوره های آرایشگری مثل آموزش میکاپ را نگذرانده باشد ولی ارتباط خیلی بیشتری با مشتریان دارد . مشتریان همیشه به من می گویند که شریک زندگی خود را به دلایل مختلف مثل کار ، بیماری ، زندان و غیره ترک می کنند . من به مردم اجازه دادم روی صندلیم احساساتی شوند و گریه کنند .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طراحی سایت حیات معقــــول Himalia دبیرستان فرهنگیان قیر محمدعلی صداقت Eric آسمونیا Gamed.M.H.D